Sponsoren

Voor de organisatie van concerten zijn wij afhankelijk van sponsoren. Deze sponsoren maken het mogelijk dat collecteopbrengsten en entreegelden (niet volledig) gebruikt hoeven te worden om kosten te betalen, maar dat (een deel) van deze opbrengsten ten gunste van door ons gesteunde goede doelen kunnen komen.

Klik hier om u aan te melden als sponsor

Wij danken de volgende bedrijven die dit jaar sponsor van onze concerten zijn:

Concreeto (Talent in Techniek)

Concreeto is specialist in het bemiddelen van talent in techniek. Wij zijn uw partner voor werving & selectie, detachering, het invullen van (tijdelijke) vacatures en payrolling. Wij staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit met persoonlijke aandacht. Door onze grote kennis van de technische sector zijn wij in staat snel de juiste mensen te selecteren voor u. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Wij zorgen voor de juiste match!

Doornekamp Woodspecials

We zijn gek op hout. Op wat er allemaal mee kan. En dat is veel. Héél veel. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het maken. Van ‘onmogelijke’ vorm tot perfecte kopie. Van eenmalig kunstproject tot seriematige productie. Hoe meer u twijfelt over of iets wel kan, hoe meer gedreven wij zijn om het u te bewijzen.

Al meer dan 20 jaar denken wij in hout. Bouwen wij zelf machines om het materiaal naar onze hand te zetten. Zelfs als het om het hardste hardhout gaat. Met maar één doel: de beste zijn in alles wat niet standaard is. Dat vraagt naast ambacht om innovatie. Zodat we uw vraag kunnen blijven beantwoorden met: “Ja, dat kan!”

Daag ons uit. Met uw gedetailleerde tekening of grove idee. Te restaureren balkonhek of na te maken kastknop. Juist als u ‘lastige’ wensen heeft, zijn wij op ons best. Dat bewijzen we voor kunstenaars en scheepsbouwers, maar ook voor architecten en de off-shore industrie.

Wij laten hout voor u werken. En dat uiteraard in de meest positieve zin van het woord.

Westdijk Transport

Al meer dan 40 jaar is Westdijk een bekend gezicht op de weg.

Wij zijn een marktleider in de speciaal en zwaartransport industrie. Onze kennis en ervaring geeft ons de mogelijkheid innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten. Overal en altijd.

Onze klanten vertrouwen op ons, dit verdienen wij, doordat wij uitgebreide oplossingen bieden voor speciaal- en zwaartransport.

Wij hebben de middelen en mogelijkheden om te opereren door heel Europa, Scandinavië, Rusland en verder. Wij bieden transport oplossingen, ongeacht de afmetingen of bestemming van uw lading.

Voor meer informatie ga naar: www.westdijktransport.com/nl/over-ons/

Florijn mobiliteit

Wij mogen wel zeggen dat we in de wijde Gelderse regio bekend staan als professioneel, betrouwbaar EN betaalbaar. Om dit extra kracht bij te zetten, zijn we aangesloten bij het bekende Bovag kwaliteits keurmerk.

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Wij doen meer dan alleen autoverkoop en onderhoud zoals onze slogan aangeeft. Wij nemen de complete zorg, wat betreft de mobiliteit van onze klanten op ons. Om maar wat te benoemen; lease, uitgestelde betalingen, auto rijden op contractbasis, auto verhuur, schade herstellen en bemiddelen enz…

Kwadraat bouw BV

De oprichters van kwadraat bouw bv zijn Martinus de Bruijn en Anne de Vries. Het omgaan op de juiste manier met mensen is onze drijfveer. Het belangstelling tonen in de wensen van onze opdrachtgever, daar op in te spelen door een goed advies te geven, hier de juiste vergoeding voor te bepalen en dat weer uit te laten voeren door onze vakmensen, geeft ons dagelijks weer de voldoening om het werk te doen. In onze organisatie worden ook fouten gemaakt  maar daar is ruimte voor als we bereid zijn om met elkaar te werken en vertrouwen te geven.

Na een goede basis gelegd te hebben voor ons bedrijf door het dagelijks toe passen van : "zeggen wat je doet en doen wat je zegt" werken wij met 30 eigen mensen en diverse leerlingen.

Om ons heen hebben wij een vaste groep met onderaannemers die samen met onze opdrachtgevers en ons de werken realiseren. Door die vaste samenwerking zijn wij op elkaar ingespeeld en kunnen de opdrachtgever van toegevoegde waarde zijn, een passende vergoeding voor de te verrichten werkzaamheden vaststellen en gezamenlijk een mooi bouwwerk realiseren.

Bent u na het lezen van deze pagina enthousiast geworden en wilt u ook sponsor worden?

Klik hier om u aan te melden als sponsor

 
Technische realisatie door Wielink websolutions - Sitemap