Sponsoren

Voor de organisatie van concerten zijn wij afhankelijk van sponsoren. Deze sponsoren maken het mogelijk dat collecteopbrengsten en entreegelden (niet volledig) gebruikt hoeven te worden om kosten te betalen, maar dat (een deel) van deze opbrengsten ten gunste van door ons gesteunde goede doelen kunnen komen.

Wij danken daarom de volgende bedrijven die sponsor waren van onze laatste concerten:

Concreeto (Talent in Techniek)

Concreeto is specialist in het bemiddelen van talent in techniek. Wij zijn uw partner voor werving & selectie, detachering, het invullen van (tijdelijke) vacatures en payrolling. Wij staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit met persoonlijke aandacht. Door onze grote kennis van de technische sector zijn wij in staat snel de juiste mensen te selecteren voor u. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Wij zorgen voor de juiste match!

Klomp Cars

Bij Klomp Cars draait alles om passie voor auto’s. Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het zoeken, vinden en verkopen van jonge auto’s met lage km-standen. De auto’s uit de Klomp Cars Collection zijn compleet in de opties en hebben een bekende historie.

Waarom u moet kiezen voor Klomp Cars? Het antwoord op die vraag is heel eenvoudig. U zoekt een auto die bij u past. Een auto waarvan uw hart sneller gaat kloppen. En die auto’s hebben wij.

Florijn mobiliteit

Wij mogen wel zeggen dat we in de wijde Gelderse regio bekend staan als professioneel, betrouwbaar EN betaalbaar. Om dit extra kracht bij te zetten, zijn we aangesloten bij het bekende Bovag kwaliteits keurmerk.

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Wij doen meer dan alleen autoverkoop en onderhoud zoals onze slogan aangeeft. Wij nemen de complete zorg, wat betreft de mobiliteit van onze klanten op ons. Om maar wat te benoemen; lease, uitgestelde betalingen, auto rijden op contractbasis, auto verhuur, schade herstellen en bemiddelen enz…

CDRipservice

CD-Ripservice is een professioneel bedrijf dat u de klus van het rippen van CD’s uit handen neemt. Wij bouwen van uw CD-collectie een eenvoudig benaderbare, logisch opgebouwde muzikale digitale database die als basis dient om muziekbestanden naar uw MP3 speler of iPod over te zetten, of om naar te luisteren met uw audio-installatie.

Berg en Berg Rockanje

Wij zijn een bedrijf dat kwaliteit en een goede service in combinatie met passend advies hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons vindt u actuele collecties vloeren, wanden en raambekleding. Ook maatwerk is mogelijk en dat maakt ons net even anders dan al die andere woonwinkels. In Rockanje voelt u zich nog als een individu met eigen wensen behandeld. Niet alleen in onze woonwinkel in Rockanje, maar ook thuis. Vraag hier gratis een uur interieuradvies aan over de verschillende mogelijkheden die er zijn met materialen en kleuren. Natuurlijk wel toegespitst op uw woonwensen en woning. Gaat u uiteindelijk aan de slag en loopt u ergens tegen aan. Ook met al uw vragen betreffende wooninrichting kunt u bij ons terecht. Wij zien u graag!

Doornekamp Woodspecials

Cor was oorspronkelijk metaalwerker, net als zijn vader. Hij werkte in een machinefabriek en beheerste alle soorten draai-, frees- en kotterbanken. Daarna kwam er een nieuwe richting op zijn pad. Cor kreeg houtdraaien als hobby. Hij leerde zichzelf, in de schuur achter het huis, knopjes en spijlen te draaien op de ambachtelijke manier. Cor hoorde van een oude vakman die het rustiger aan wilde doen. Dát was de kans. Hij werd meteen in het diepe gegooid. Een bekend klavecimbelbouwer belde dat hij veertig poten nodig had. En snel! Met bloed, zweet en veel schuurpapier werd de klus geklaard….

Ambachtelijke houtdraaierij Doornekamp werd een feit!

Nu, ruim 20 jaar later, staan wij en onze medewerkers nog steeds met veel plezier voor u klaar.

Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

De CHE is een bruisende christelijke hogeschool en kenniscentrum. Onze opleidingen bieden we niet voor niets aan: in alle studies staan mens en maatschappij centraal. De CHE vindt het belangrijk dat je je geloof bij je werk betrekt!

De CHE is daarom vooral ook een christelijke hogeschool. We bieden een studiegemeenschap voor christelijk Nederland. We erkennen de Bijbel als het betrouwbare en geinspireerde Woord van God, zoals dit verwoord is in het gereformeerd belijden. Studenten en medewerkers voelen zich thuis op de CHE, omdat we het Woord van God delen.

 
Technische realisatie door Wielink websolutions - Sitemap