Overige concerten

Geen

Hervormingsavond 2021

De HEERE is mijn Steenrots, en mijn Burg, en mijn Uithelper; mijn God, mijn Rots, op welken ik betrouw; mijn Schild, en de Hoorn mijns heils, mijn Hoog Vertrek.
Psalm 18:3

We zijn dankbaar en verheugd en dat we u van harte kunnen uitnodigen voor onze bijzondere Hervormingsavond Delft D.V.30 oktober 2021 in de Nieuwe Kerk van Delft. Een bijzondere avond, allereerst omdat we na 2 jaar weer een bijeenkomst kunnen organiseren. Ten tweede vanwege het bijzondere karakter, om zo met elkaar de Reformatie te herdenken. Ten derde omdat de activiteiten van Stichting One Day na afloop van dit concert worden beëindigd.  

Deze reformatieherdenking hopen we met elkaar te houden onder het thema: "Een vaste Rots en Burcht". Zoals inmiddels gebruikelijk vindt de avond plaats in de Nieuwe Kerk, markt 80, Delft. Aanvangstijd 19:30 uur (deuren op 18:45 uur).

Medewerking aan deze avond is er van:

  • ds. W.J.C. van Blijderveen (opening, meditatie, sluiting)
  • C.J.G.K. Cantabo Deo o.l.v. Harm Hoeve
  • The Musix (orgel, vleugel, harp, fluit, viool, cello)

Wat moet u verder weten?

De Hervormingsavond is, na overleg met de plaatselijke en landelijke overheden, toegankelijk zonder coronapas. Om de avond op een verantwoorde wijze te kunnen organiseren, zullen wij in de kerk wel de richtlijn van 1,5 meter afstand hanteren. Hierdoor kunnen wij minder bezoekers dan gebruikelijk verwelkomen. Uiteraard vinden wij dat jammer, maar de vreugde en dankbaarheid overheerst dat we deze avond toch kunnen organiseren.

Er zijn maximaal 400 zitplaatsen beschikbaar en daarom is reserveren voor deze avond verplicht. Om de toestroom van bezoekers te reguleren, kunt u uw kaart(en) reserveren voor aankomst tussen 18:45 uur en 19:05 uur en aankomst tussen 19:05 en 19:25 uur. Als er sprake is van een bijzondere situatie, zoals gebruik van rolstoel, dan verzoeken wij u dat te vermelden bij de bijzonderden.

U zult begrijpen dat we ondanks minder bezoekers toch veel kosten moeten maken. We hebben daarom besloten om voor dit concert een toegangsprijs van € 2,50 te vragen. We hebben dit bewust wat lager gehouden om de avond ook voor grotere gezinnen toegankelijk te maken. Hiermee zijn we echter nog lang niet uit de kosten en is de opbrengsten uit entree veel lager dan gebruikelijk bij een collecte. Daarom heeft u bij reservering voor het concert ook direct de mogelijkheid om een gift voor het concert te doen. We hopen van harte dat u hiervan gebruik zult maken. Zowel de entree als collecte zullen wij via automatische incasso incasseren. Vergeet u het vakje niet aan te klikken en uw bankgegevens in te vullen.

Wat ook anders is dan andere jaren is dat u niet voor een vak reserveert. Vanwege het hanteren van de 1,5 meter richtlijn levert dit logistiek te veel problemen op, waardoor we u geen specifieke plaats op voorhand kunnen garanderen. Als er sprake is van een bijzondere situatie, zoals gebruik van rolstoel, dat verzoeken wij u dat te vermelden bij de bijzonderheden.

Wij nodigen u van harte uit voor deze avond en zien uit naar uw komst. Uiteraard verzoeken wij u thuis te blijven, indien u op de dag van deze hervormingsavond coronagerelateerde klachten heeft.

 

Entreekaart

VakBeschikbare kaartenPrijsAantal kaartenSubtotaal
Toegang: 18:45 tot 19:050 2,50VOL 0
Collecte99963 1,00 0
Toegang: 19:05 tot 19:2513 2,50 0
Sponsor/ genodigde 18:55 - 19:250gratisVOL-

Totaalbedrag: 0

Adresgegevens

Aanhef
Opmerkingen
 
 
 
Technische realisatie door Wielink websolutions - Sitemap