Concerten 2016

12 februari 2016 (Nijkerk) Oratorium Schepping

Op vrijdag 12 februari 2016 bracht het Groot Nederlands Jongerenkoor o.l.v. Harm Hoeve het prachtige Oratorium van de schepping ten gehore. Instrumentaal begeleidt door Johan Bredewout (vleugel), Martin Zonnenberg (Orgel) Arjan en Edith Post (trompet), Marjolein de Wit (fluit) en Barbara Kurmann (viool) klonk muziek en zang door De Fontein in Nijkerk. Tijdens de koorzang werd via een beamer, de schoonheid van de schepping getoond aan de hand van foto's en schilderijen.

Tijdens het concert konden wij helaas niet meer de collecteopbrengst bekend te maken. Wij zijn erg dankbaar dat de collecte een bedrag heeft opgebracht van € 984. Wij zeggen u daarvoor hartelijk dank.

27 mei 2016 (Delft) Benefietconcert Nieuwe Kerk Delft

De Oude Kerk van Delft was 27 mei 2016 het decor van een benefietconcert, waarvan de opbrengst bestemd was voor de renovatie van de Nieuwe Kerk van Delft. Aan deze avond werkte mee, het Groot Nederlands Jongerenkoor o.l.v. Harm Hoeve, Con Allure Strijkersensemble, Hidi Brass Koperquintent en Bas de Vroome (orgel).

18 juni 2016 (Boskoop) Concert met kinderkoor

 

3 september 2016 (Putten) Concert met Kinderen uit Casa Filadelfia

Stichting OneDay organiseerde op deze dag een bijzonder concert waar de kinderen uit het kindertehuis Casa Filadelfia Roemeense Liederen zongen en diverse kinderen ook muziek speelde.

Aan de koor- en samenzangavond werkte verder mee: het Groot Nederlands Jongerenkoor o.l.v. gastdirigent Bert Noteboom en Jaap Kramer op orgel en vleugel.
 
29 oktober 2016 (Delft) Hervormingsconcert
 
 
Technische realisatie door Wielink websolutions - Sitemap