Goede doelen

Elk jaar proberen we goede doelen te ondersteunen die met kinderen te maken hebben.

Sinds 2012 ondersteunen wij structureel het Kindertehuis Casa Filadelfia. Dit kindertehuis is gelegen in het kleine plaatsje Ghiroda, vlak bij de stad Timisoara in Roemenië en wordt geleid door de Nederlandse Ingrid v.d. Velde. Zij heeft haar vaderland verlaten om in het plaatsje Ghiroda, kinderen te leren en te laten ervaren dat ze geliefd zijn. Daarnaast wordt aan de kinderen het evangelie van Jezus Christus verkondigd.

2010

In 2010 hebben wij het christelijk onderwijs in Canada gesteund. We mochten daar 132.640 dollar schenken aan diverse scholen in Ontario.

Ook hebben wij een team vrijwilligers van stichting OneDay naar Roemenie gezonden die daar geholpen hebben met de verbouwing van kindertehuis Filadelfia in Timisoara. Daarnaast konden we dankzij uw giften en concertbezoeken 25.000 euro schenken aan dit weeshuis voor de binneninrichting.

2011

In 2011 hebben wij het christelijk onderwijs in Canada gesteund, alsmede Bijbelse Hulpverlening in China.

2012

Met een benefietconcert is ruim € 14.000 ingezameld voor Stichting "Hart voor India". Deze stichting verstrekt hulp aan weeskinderen, maar probeert bovenal kinderen uit de slavernij en prostitutie te redden. Voor een indruk van de stichting verwijzen wij naar dit krantenartikel.

Verder zijn we gestart met het structureel ondersteunen van Casa Filadelfia en hebben wij wederom het christelijk onderwijs in Canada financieel ondersteunt.

2013

Ook in 2013 is geld ingezameld voor "Hart voor India" en uiteraard voor Casa Filadelfia.

In november 2013 werden de Filipijnen getroffen door de zeer verwoestende Typhoon Haiyan. In overleg met verschillende musici werd in december 2013 een benefietconcert georganiseerd, waar ruim € 15.000 werd opgehaald.

2014

In 2014 zijn geen andere projecten gesteund dan alleen Casa Filadelfia. In dit jaar lag de nadruk vooral op de andere doelstelling van Stichting OneDay namelijk het samenbrengen van mensen uit verschillende kerkverbanden om nadruk te leggen op zaken die ons bindt.  

2015

Ook in 2015 staat het project Casa Filadelfia centraal.

2016

Wederom staat het project Casa Filadelfia centraal. Ook is in mei 2016 een benefietconcert gegeven ten bate van de restauratie van de Nieuwe Kerk te Delft.

2019

N.a.v. het 10 jarig bestaan van Stichting One Day heeft het Groot Nederlands Jongerenkoor een CD opgenomen. Van elke verkochte CD gaat € 2,50 naar Stichting Ontmoeting.

 
 
Technische realisatie door Wielink websolutions - Sitemap