Of je worst lust?

Beste koorleden,

 

We gaan een slagersactie starten!

De leverancier van dit heerlijks is een slager uit Putten: Slagerij Van den Berg.

Na aftrek van de inkoopkosten hopen we aan het eind een leuke opbrengst t.b.v. ons

koor te hebben. Help je ook mee?

 

Voor de worsten heb je de keuze uit fijn en/of grof. Ze zijn ca. 250 gram,
glutenvrij en vacuüm verpakt. Deze worsten zijn erg smakelijk bij de winterse kost,

zoals stamppotten, maaltijdsoepen e.d. en kunnen ook worden ingevroren om

zo later bij een maaltijd te kunnen worden gegeten. Daarnaast is erwtenstoep onmisbaar in de winter. Misschien ga je nog op wintersport en neem je e.e.a. mee aan eten, erwtensoep met een stuk rookworst erbij dat is  heerlijk na een dagje in de sneeuw!

Voor de lekkere trek kun je een stuk grillworst (ca. 20 cm) of Indische gehaktballetjes (verpakt per 10 stuks) bestellen. Grillworst kun je op je brood doen maar is natuurlijk samen met de balletjes ook erg lekker bij de borrel!

Neem gerust een voorraadje, je kunt het allemaal prima in de vriezer bewaren en alles is vers en gevacumeerd.

 

De verkoop van deze slagersactie gaat via intekenlijsten en de betaling daarvan graag zo mogelijk vooraf bij de inschrijving. Zo hoef je na die tijd niet meer achter het geld aan maar alleen nog maar af te leveren.
 

Via deze link vindt je zo'n intekenlijst. Ook kun je het formulier op de site invullen, maar dan kun je alleen totalen kwijt en niet per bestelling.

Lever de intekenlijst op 8 februari tijdens de repetitie bij Leendert in of verstuur je bestelling digitaal via het formulier op de site. In dat geval ontvang je op 15 februari je bestelling. Graag dan ook het geld van de verkochte vleeswaren in een envelop met je naam en het bedrag erop vermelden. 

Je bestelling kun je ook t/m 1 maart via het formulier op de site doen. In dat geval ontvang je de bestelling op 8 maart.

Je hoeft niet langs de deuren (mag wel), maar vraag in je eigen familie- en kennissenkring aan wie je deze vleeswaren kunt verkopen.

 

 
 
Technische realisatie door Wielink websolutions - Sitemap