Sponsoren

Voor de organisatie van concerten zijn wij afhankelijk van sponsoren. Deze sponsoren maken het mogelijk dat collecteopbrengsten en entreegelden (niet volledig) gebruikt hoeven te worden om kosten te betalen, maar dat (een deel) van deze opbrengsten ten gunste van door ons gesteunde goede doelen kunnen komen.

Klik hier om u aan te melden als sponsor

Wij danken de volgende bedrijven die dit jaar sponsor van onze concerten zijn:

Concreeto (Talent in Techniek)

Concreeto is specialist in het bemiddelen van talent in techniek. Wij zijn uw partner voor werving & selectie, detachering, het invullen van (tijdelijke) vacatures en payrolling. Wij staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit met persoonlijke aandacht. Door onze grote kennis van de technische sector zijn wij in staat snel de juiste mensen te selecteren voor u. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Wij zorgen voor de juiste match!

Doornekamp Woodspecials

We zijn gek op hout. Op wat er allemaal mee kan. En dat is veel. Héél veel. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het maken. Van ‘onmogelijke’ vorm tot perfecte kopie. Van eenmalig kunstproject tot seriematige productie. Hoe meer u twijfelt over of iets wel kan, hoe meer gedreven wij zijn om het u te bewijzen.

Al meer dan 20 jaar denken wij in hout. Bouwen wij zelf machines om het materiaal naar onze hand te zetten. Zelfs als het om het hardste hardhout gaat. Met maar één doel: de beste zijn in alles wat niet standaard is. Dat vraagt naast ambacht om innovatie. Zodat we uw vraag kunnen blijven beantwoorden met: “Ja, dat kan!”

Daag ons uit. Met uw gedetailleerde tekening of grove idee. Te restaureren balkonhek of na te maken kastknop. Juist als u ‘lastige’ wensen heeft, zijn wij op ons best. Dat bewijzen we voor kunstenaars en scheepsbouwers, maar ook voor architecten en de off-shore industrie.

Wij laten hout voor u werken. En dat uiteraard in de meest positieve zin van het woord.

Westdijk Transport

Al meer dan 40 jaar is Westdijk een bekend gezicht op de weg.

Wij zijn een marktleider in de speciaal en zwaartransport industrie. Onze kennis en ervaring geeft ons de mogelijkheid innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten. Overal en altijd.

Onze klanten vertrouwen op ons, dit verdienen wij, doordat wij uitgebreide oplossingen bieden voor speciaal- en zwaartransport.

Wij hebben de middelen en mogelijkheden om te opereren door heel Europa, Scandinavië, Rusland en verder. Wij bieden transport oplossingen, ongeacht de afmetingen of bestemming van uw lading.

Voor meer informatie ga naar: www.westdijktransport.com/nl/over-ons/

 

't Goeie Huys Makelaardij

't GoeieHuys; Makelaardij Nieuwe Stijl

Wij staan als een huis voor de belangen van onze opdrachtgevers. Het team van 't GoeieHuys biedt persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit en vindt het zeer belangrijk dat de opdrachtgevers tevreden zijn met de dienstverlening. Dit wordt beloond met een hoge klantbeoordeling.

Vanuit onze kantoren in Capelle aan den IJssel, Brielle en Spijkenisse, bieden wij de beste mogelijkheden om uw huis of appartement te verkopen, te kopen of te taxeren.  Wij zijn meer dan alleen maar een bemiddelaar, 't GoeieHuys is ook marketeer. Onze bevlogen medewerkers behalen hierdoor het beste resultaat voor u. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media.
 
Welkom bij 't GoeieHuys

 

Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werken wij voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons bij de levering van onze diensten mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. En dat vertrouwen willen wij voortdurend (blijven) verdienen.

 

Bent u na het lezen van deze pagina enthousiast geworden en wilt u ook sponsor worden?

 

Klik hier om u aan te melden als sponsor

 
Technische realisatie door Wielink websolutions - Sitemap